Acum mulți ani școala era școală, tocmai de aceea noi știam că trebuie să învățăm ca să ajungem undeva.

După ce am terminat liceul am plecat la București în anul 1976 la Universitatea București, Facultatea de Biologie. Am luat licența în biologie în anul 1982 cu media generală 10, iar mai apoi, în anul 1987, mi-am luat gradul didactic definitiv tot cu media generală 10. Mi-am dat gradele (I și II), având media generală 10 la ambele (1993 și respectiv 1997), pentru ca mai apoi să devin profesor de biologie.

În perioada mai-iunie 2010 am obținut statutul de mentor în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Tot în aceeași perioadă am studiat Psihopedagogia comunicării, Managementul clasei de elevi, Consiliere și orientare, Managementul calității în educație în cadrul aceleași universități, obținând calificarea de Eduexpert 1. Printre altele, ca să închei cu asta la studiile mele, am obținut calificarea în Management educațional european în perioada februarie-martie 2012.

După cum am spus și mai sus, am vrut să devin profesor de biologie. În perioada 1981-1983 am fost profesor și diriginte la Liceul Pedagogic Năsăud. După aceea în perioada 1983-1990 am fost profesor de biologie și diriginte la alt liceu din Năsăud, anume Liceul Industrial. Am avut marea plăcere de a fi director al Liceului Economic din Năsăud între anii 1990 și 2005, păstrându-mi titulatura de profesor de biologie. La scurt timp după am ocupat funcția de director general de firmă în cadrul firmei S.C „Acord Impex” SRL din Năsăud (sector privat) în perioada 2005-2009.

Deoarece m-am dedicat învățământului, în calitate de profesor și director timp de aproape 30 de ani, m-am bucurat să fiu inspector școlar general adjunct între anii 2009 și 2012. Urmând ca mai apoi să fiu primar al dragului meu oraș, Năsăud, din 2012 până în prezent.

De când mă știu am iubit Năsăudul. Am iubit locurile, oamenii, obiceiurile. Tocmai de aceea am ales acest drum al politicii, din iubire.

Sunt primar al Năsăudului de 8 ani și nu intenționez să renunț la această funcție în viitorul apropiat.

Am demarat multiple proiecte în cele două mandate, proiecte care au modernizat și înfrumusețat Năsăudul, făcându-l un mediu prietenos pentru tinerii de azi.

În cele două mandate, tinerii mereu au contat. Au contat toți cetățenii cu nevoile și doleanțele lor. Tocmai de aceea, vreau să Continuăm Munca pentru Năsăud.